pSeven: ontwerpoptimalisatie, predictive modelling en geavanceerde data-analyse

DATADVANCE

DATADVANCE is een onafhankelijke softwareontwikkelaar en is ontstaan uit een samenwerking tussen Airbus Group en het Institute for Information Transmission Problems. Zij ontwikkelen software voor het analyseren van data, ontwerpoptimalisatie en modelleren op basis van voorspellingen, pSeven genoemd.

pSeven

pSeven biedt geavanceerde gereedschappen voor het analyseren en optimaliseren van de ontwerpruimte. Hiermee kunnen de meest complexe ontwerpproblemen geoptimaliseerd worden, zonder dat daar speciale kennis voor vereist is. Op basis van uw gegevens creëert pSeven zogenaamde surrogaatmodellen (een voorspellingsmodel), waardoor de berekening sneller en efficiënter uitgevoerd kan worden.

Automatisering en integratie

Door de directe integratie van pSeven met diverse CAD en CAE pakketten en slim gebruik van geanalyseerde engineering data kunnen de meest complexe ontwerpen efficiënt worden onderzocht.
Bruikbaar met vele CAD (SOLIDWORKS, CATIA, PTC Creo, Siemens NX, KOMPAS-3D) en CAE (Ansys Workbench, Ansys CFX/Fluent, Simulia Abaqus, FloEFD (through XML files), Nastran, Matlab, OpenFOAM, etc.) pakketten.

Download brochure
www.datadvance.net