Nieuwsbrief december 2017

Op naar 2018.

Wij zijn voor ons gevoel al aan een nieuw jaar begonnen: we zijn verhuisd en hebben een nieuwe huisstijl.

Wij zijn verhuisd

Vrijdag 8 december was onze grote verhuisdag. Met behulp van een aantal sterke jongens van onze trouwe klant Klerks Technical Solutions & Services hebben we, ondanks het slechte weer, nagenoeg alles kunnen verhuizen.

Inmiddels zijn we meer dan een week verder, hebben de spullen hun plekje gevonden en zijn alle computers aangesloten. We vertrouwen erop dat we u vanuit ons nieuwe pand met net zoveel plezier kunnen ondersteunen met onze simulaties en analyses.

Ons nieuwe adres:
Parkkantoren “De Boomgaard”, Unit 009-010
Kelvinbaan 40
3439 MT NIEUWEGEIN

Nieuwe huisstijl

Een nieuw pand is tevens een mooie gelegenheid om de huisstijl eens op te frissen. Wellicht was het u al opgevallen, maar we hebben een nieuw logo. We denken dat dit nieuwe logo beter past bij de allround oplossingen die wij u kunnen bieden. Het kan zijn dat u hier en daar nog ons oude beeldmerk tegenkomt. Wij zullen het nieuwe logo zo snel mogelijk in al onze communicatiemiddelen aanpassen.

Fijne feestdagen

Verder rest ons nog om u heel fijne feestdagen te wensen en een mooi en gezond 2018!

HEC gesloten tussen kerst en oud en nieuw

Van maandag 25 december 2017 tot en met maandag 1 januari 2018 zijn wij gesloten. Vanaf 2 januari hopen wij u weer, volledig uitgerust, van dienst te zijn.