FloEFD gebruikersbijeenkomst 2015

Ontdek de nieuwe mogelijkheden in FloEFD 14!

Wanneer: 26 maart 2015, ontvangst vanaf 12:30 uur.
Waar: Fort Altena, Tol 8, 4251 PX Werkendam (locatie en route).

Donderdag 26 maart bent u van harte welkom op de elfde FloEFD gebruikersbijeenkomst voor de Benelux. Onze relaties zijn op deze dag weer het middelpunt: de interesses, inbreng en ervaringen van de gebruikers met de software zijn altijd zeer inspirerend.

In eerste instantie is deze gebruikersbijeenkomst bedoeld als een mogelijkheid tot uitwisseling van ervaringen met FloEFD. Daarom nodigen we gebruikers dan ook uit een korte presentatie te komen geven over:
– hun toepassingen van en ervaringen met FloEFD
– tips and tricks.

Verder presenteren we op deze bijeenkomst onder andere de nieuwste versie van FloEFD, versie 14. De productmanager van Mentor Graphics (ontwikkelaar van FloEFD) is aanwezig en zal de nieuwste ontwikkelingen van FloEFD via een presentatie met u delen. Gebruikerswensen kunt u tijdens deze bijeenkomst direct aan de ontwikkelaars doorgeven.

Mocht u niet in staat zijn een presentatie voor te bereiden, dan kunt u toch nog meewerken aan de –inmiddels waarschijnlijk bekende– collage-presentatie. U kunt dan eenvoudig

– enkele afbeeldingen / sheets van uw toepassingen aan ons sturen en deze kunnen verwerkt worden in de collage-presentatie, uiteraard na enige toelichting.

Inschrijven

Wellicht ten overvloede wijzen wij u er op dat deelname gratis is. Zowel FloEFD-gebruikers als belangstellenden zijn van harte welkom op deze FloEFD bijeenkomst. U kunt zich hiervoor inschrijven door een e-mail te sturen naar DAudish@hecbv.nl met vermelding van naam, bedrijfsnaam en contactgegevens.

Agenda

12.30 uur   Ontvangst
13.00 uur   Welkomstwoord en inleiding
13.15 uur   Gebruikerspresentatie 1: Diverse EFD projecten bij Array Industries
13.35 uur   Simulatie warmtehuishouding ledarmatuur
14.00 uur   FloEFD versie 14: What’s New in Detail with Examples
15.00 uur   Pauze
15.30 uur   Gebruikerspresentatie 2: Upgrading a Biomass Furnace: A Simulation Driven Approach
15.50 uur   Using FloEFD to predict cyclones performance
16.10 uur   Collagepresentatie met uiteenlopende toepassingen van FloEFD
16.40 uur   Vragenronde en afsluiting
17.00 uur   Borrel

Locatie en route

De bijeenkomst zal plaatsvinden in Fort Altena, officieel adres Tol 8, 4251 PX Werkendam, +31 (0)183 – 301329. Gebruik voor Google Maps en veel andere navigatiesystemen: “De kwartiermeersters van Fort Altena”, of “Tol 12, Werkendam”.

– Fort Altena ligt bijna direct aan de A27 en is goed bereikbaar vanuit Nederland en België.
– Busstation De Tol (West en Oost) ligt op loopafstand, maar mocht u toch problemen ondervinden om fort Altena te bereiken laat ons dit aub weten, er is vast iets te regelen.

Voorafgaand aan de bijeenkomst kunt u (bij voldoende deelnemers) meelopen met een korte rondleiding, die begint om 12.00 uur. Een lunch (eigen kosten) in de op het terrein aanwezige brasserie behoort ook tot de mogelijkheden.