Nieuwsbrief oktober 2016

Vernieuwd trainingsprogramma

Het uitvoeren van consultingprojecten op gebied van sterkte / stijfheid en stroming / warmte is al jaren onze belangrijkste activiteit. Toch hebben wij gemerkt dat er voor mensen die zelf simulatiesoftware gebruiken nog steeds behoefte bestaat aan goede trainingen voor simulatiesoftware. Daarom hebben wij recent ons trainingsprogramma hiervoor vernieuwd.
Wij hebben als leverancier van vele soorten simulatiesoftware veel ervaring opgebouwd met het geven van trainingen. Het geven van trainingen voor simulatiesoftware moet meer zijn dan het leren waar de knoppen zitten. Inzicht in de invloed van de randvoorwaarden op de resultaten en het interpreteren van de resultaten zijn van groot belang voor het succesvol inzetten van deze gereedschappen.

Trainingen FEM-gebruik in de praktijk.
Een basiscursus of een advanced / custom training. Heel algemeen, of bijvoorbeeld gericht op niet-lineaire analyses met Msc Marc.

Trainingen Creo Simulate
Creo Simulate is een robuust eindige-elementenpakket van PTC waarmee wij veel ervaring hebben. Voor nieuwe gebruikers is er een tweedaagse basiscursus met door ons zelf  ontwikkeld praktijkgericht cursusmateriaal, waarin we ook ingaan op de speciale technologie van Creo Simulate. Een advanced of custom training met onderwerpen als dynamica, plasticiteit of andere niet-lineaire opties is ook mogelijk.

Trainingen FloEFD
Een FloEFD basiscursus duurt drie dagen en hierin komt de basistheorie en praktijk voor FloEFD aan de orde. Na ongeveer twee weken is er een terugkomdag voor eigen projecten / openstaande vragen.
Update, advanced en custom trainingen over de nieuwe versies en diverse zelf te kiezen onderwerpen, zoals advanced meshing, stralingsmodelering, meer-fase-modellering zijn ook mogelijk.

 

Nieuw: FLoEFD Versie 16

2016-10-24-12_09_11-clipboardDeze maand is versie 16 van FloEFD uitgekomen. Wij hebben versie 16 inmiddels, na enkele tests, als productiesoftware in gebruik genomen. Een update training is in voorbereiding. FloEFD versie 16 heeft weer nieuwe opties en verbeteringen. Enkele nieuwe mogelijkheden zijn:

  • Randvoorwaarden overnemen uit componenten en subassemblies.
  • Multiparameteroptimalisatie
  • Sneller postprocessen van transiente resultaten door verbeterde opslag en compressie.
  • Berekening van geluid (acoustic power)

Heeft u interesse in een training of vragen over de nieuwe versie van FloEFD, bel of mail ons:

B.V. Ingenieursbureau H.E.C.
info@hecbv.nl
+31 (0)30 600 60 60
www.hecbv.nl

Wilt u geen of juist wel een nieuwsbrief ontvangen van ons? Dan kunt u dat hier aangeven per e-mail.